Timo itse

Kuvateksti

Mie

Olen 43-vuotias perheenisä Lauritsalasta. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta. Lisäksi huolehdin vanhenavasta äidistäni. Syntyisin olen Hämeenlinnasta, minne upseeri-isä Siuntiosta ja evakkoäitini Sortavalasta menivät työn perässä.  

Työkseni toimin Sammonlahden seurakunnan nuorisotyönohjaajana. Työalaan kuuluu rippikoulut, rippikoulun jälkeinen nuorisotyö ja partio. Koulutukseltani olen sosionomi (amk). Opiskelen Saimiassa ylempää AMK-tutkintoa.

Harrastuksiini kuuluu triathlon, partiota ja lions-toimintaa. 


Miksi Keskusta?

Olen pitkään seurannut poliittiikkaa. Aluksi työmarkkinapolitiikkaa, mutta myöhemmin olen seurannut poliittista keskustelua tiedotusvälineistä laajasti. Keskustan arvot, heikoimmasta pidetään huolta, pitää saada onnistua ja esim. perheen itsemääräämisoikeus lasten hoidon järjestämisessä ovat hyvin lähellä omiani.


Näkemykseni poliitikassa toimimisesta.

Poltiikan "tekeminen" on yhteistoimintaa oman puolueen ja muiden puolueiden ihmisten kesken. Joskus on olla samaa mieltä, joskus täysin eri mieltä. Oma kokemukseni viimeisen neljän vuoden ajalta LaNusta on että asiat ovat riidelleet eikä ihmiset. Tähän on syytä pyrkiä edelleen. Kuntapolitiikassa päätökset ovat joko kompromisseja tai äänestyspäätöksiä. Jokainen ajaa omien ja puolueen arvojen mukaista päätöstä asioista ja siksi päätöksiä on joskus vaikea ymmärtää. Mutta koska jokainen toimii arvojensa pohjalta tulee näitä ihmisiä kunnioittaa. Tämä voi kuulostaa naivilta, mutta tämä on oma kokemukseni tähän asti.


Arvoni.

Olen arvokonservatiivi, kuka pyrkii toimimaan kaikkien kanssa siltoja polttamatta. Uskonnolliselta käsitykseltäni olen kristitty.

 

Aiemmat luottamustehtävät:

Lappeenrannan seurakuntayhtymässä Seurakuntien viran- ja toimenhaltijain (STTK) luottamusmies 2003-2005 ja pääluottamusmies 2006-2009 sekä Julkisalan koulutettujen (Akava) pääluottamusmies 2010-2015. Tällä hetkellä toimin varatyösuojeluvaltuutettuna.

Olen jäsenenä Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat ry:n valtuustossa. 

Lappeenrannassa olen Lasten ja nuorten lautakunnan jäsen, Eksotessa valtuuston jäsen.