maikkarin vaalipaneeli

Keskiviikko 24.10.2012 klo 22:18 - Timo


Olipahan aika hässäkkää. Varsin viihdyttävää

Mutta mitä jäi käteen? Urpilainen yritti luoda eroa Kokoomukseen ja Katainen yritti puolustaa hallituksen kykyä saada aikaan tuloksia.

Kuntapolitiikassa ei ole hallitus oppositio asetelmaa vaan kaikki ratkaisut tehdään yhdessä. Se mikä ratkaisee on äänimäärä valtuustossa. Jos olet eri mieltä hallituspuolueiden kanssa kuntarakenne uudistuksesta niin älä anna niille valtakirjaa kuntiin!

Keskustalla on ainoana oma malli miten palvelut hoidetaan: nykyinen kuntakartta toimii jos erikoisterveydenhoito hoidetaan maakuntamallilla. Vastaava malli on monissa euroopan maissa.

Itse haluan että koko Lappeenrannassa kuntalaiset saa peruspalvelut läheltä. Miten se hoidetaan, kiinteistöistä tai asuntoautosta, on käytännöllinen.

Koulukentän pitää olla varsinkin pienimmille tarpeeksi laaja ettei tarvitse kulkea liian pitkiä matkoja kouluun. Ja tottakai koulukiinteistöjen pitää olla turvalliset kaikintavoin.

Sosiaali- ja terveyspalvelut on iso haaste koko Eksotelle. Miten ja missä on kaikki palvelut ja kuinka läheltä saadaan perusterveydespalvelut. Nykyisiä terveysasemia ei saa lakkauttaa, mutta mitä niistä saadaan pitää tarkkaan punnita terveydehuollon ammattilaisten kanssa.

Nuorista olen kirjoittanut aiemmin paljon. Ei hukata Suomen tulevaisuutta päästämällä heitä syrjäytymään. Otetaan jokainen ihmisenä vastaan, niin hyvä tulee.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini