Lauritsalasta

Perjantai 26.10.2012 klo 9:36 - Timo


Viimeinenkin pankin konttori lähtee täältä Lauritsalasta. Jäljellä on vielä mm. pari ruokakauppaa, parturi ja vaatekauppa.

Olen asunut Lauritsalassa nyt kymmenen vuotta. Tämä on ihmisen kokoinen kaupunginosa, mihin on muuttamassa lapsiperheitä. Mitä lapsiperheet tarvitsevat? Koulun, kirjaston, terveyskeskuksen ainakin. Lapset kaipaavat leikkipaikkoja ja nuoret paikkoja viettää aikaa. Vanhemmat tarvitsevat paikkoja kohdata muita.

Lauritsalan keskustan kehittämiseen on tehty suunnitelmat, jotka odottavat vain toteuttajaa. Nyt odotellaan haluaako joku rakennusfirma lähteä viemään sitä eteenpäin. Samoin uusien kerrostalojen rakentaminen antaa odottaa itseään. Seurakuntayhtymän rivitalo saisi lähteä mahdollisimman pian seurakuntakodin remontin jälkeen, jotta siihen voisi rakentaa kerrostalon hissillä!

Mitä me Lauritsalaiset voimme tehdä arjessa että Lauritsala säilyy elinvoimaisena? Käytetään täkäläisiä palveluita. ostetaan ruokaostokset ja lääkkeet täältä. Käytetään Lauritsalan palveluita aktiivisesti! Näin voimme osoittaa että täällä kannattaa yrittää!

Niin ja äänestetään sunnuntaina paikallisia ehdokkaita, ettei Lauritsala unohdu kaupungin päätöksen teossa! 

Avainsanat: Lauritsala, palvelut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini