Suomen Partiolaisten kuntavaalitavoitteet.

Sunnuntai 24.1.2021 klo 18.24 - Timo Lampi


Allekirjoitan Suomen Partiolaisten kuntavaalitavoitteet.

Partiolaiset pyrkivät olemaan Suomen vaikuttavin nuorisoliike. Partioon on aina kuulunut vastuun kantaminen omista ja yhteisistä asioista. 

Suomen Partiolaisten kuntavaalitavoitteet liittyvät nuorten harrastamisen tukemiseen, nuorten kuulemiseen ja luontusuhteen rakentamiseen.

Lappeenrannassa harrastuksiin lapsia ohjataan kouluissa jonyt. Tällä hetkellä hankerahoituksella. Lappeenranta on hyvä paikka harrastaa, mutta harrastamisen hinta ei saa nousta liian kovaksi. Liikuntapaikkojen hinnoittelu on oltava maltillista vaikka meidän koulujen liikuntahllit uusiutuvatkin nyt koko kaupungissa.

Lappeenrannassa Nuorisovaltuusto on toiminut jo pitkään. NuVa on meillä vakiintunutta toimintaa. Oma kokemukseni Lasten ja nuorten lautakunnasta on, että aina kun nuori on avannut suunsa, häntä on kuultu.

Työssäni nuorisotyönohjaajana olen kohdannut kahdenlaisia luontoihmisiä. Toiset voivat telttailla helposti niin pitkään kun ei ole pakkasta. Toiselle porukalle takapihalla telttailu on extremeä toimintaa. Samaan aikaan nuoret kantavat luonnosta ja eläimistä suurta huolta. Nuorten kannattaa oppia tuntemaan metsä jossei sienimaastona niin ainakin paikkana hiljentyä ja hengittää syvään.

Avainsanat: partiolaiset, vaalitavoitteet


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini